Stay Connected:

Company Social Responsibility (CSR)

Den sociala hållbarhetsdimensionen handlar till stor del om välbefinnande, rättvisa, makt, rättigheter och individens behov. Vissa av dessa kan kvantifieras och andra är mer kvalitativa. Alla delar samspelar för att tillsammans spänna över den sociala dimensionen av hållbarhet. Vad det innebär i praktiken varierar såklart beroende på vilken kontext man befinner sig i. Vi har valt att stötta den svenska sociala hållbarheten.

Uppsala Isolerings sociala ansvar

Fysisk aktivitet är bra och viktigt för kropp och sinne. Träning har betydande positiva effekter för att förhindra eller lindra depressiva symptom. Träningen förbättrar livskvalitet och stresshantering, stärker självuppfattning och social kompetens.

Kort sagt, träning mår man bra av och det kräver aktiva föreningsliv.

Rädda liv – genom forskning. Vi stödjer flera olika föreningar och organisationer för att vi tycker att det är viktigt att vara en aktiv del av vårt samhälle och för att vi har möjlighet.

De föreningar som vi stöder eller genom åren har skänkt pengar till är bland annat: Barncancerfonden, Synskadades riksförbund, Narkotikafritt samhälle, Nattvandrarna och Hjärt- och Lungfonden.
Vi stödjer även mer lokala organisationer som bland annat: Uppsala Golfklubb, Almtuna hockey och Sirius bandy.