Stay Connected:

Kontakta oss idag!

Uppsala Isolering har verksamhet i hela Uppland, Stockholm och Mälardalen.

Rådgivning av innovativa och energieffektiva lösningar

En stor utmaning för konsulter och installatörer i fastighetsprojekt är att uppnå kostnadseffektiva lösningar som tillgodoser fastighetsägarens krav när det gäller funktion, estetik, utnyttjande av area, kvalitet, miljö och budget. Med genomtänkta logistiklösningar, hög leveranssäkerhet, engagerad och pålitliga kollegor, konsultationer och goda råd vill vi skapa trygghet, enkelhet och lönsamhet för dig som kund.

Vi har kunskap och erfarenhet av att driva projekt från idé till fungerande anläggning i en väldefinierad process.

Kostnadseffektiva lösningar med innovation och kompetens.

Som rådgivande entreprenör strävar vi efter att en byggnad eller anläggning ska fungera optimalt i hela dess livstid. Vi är experter på att hitta lösningar för driftoptimering och energieffektivisering på kort och lång sikt. Vi har kunskapen om teknisk isolering integrerad i hela vår verksamhet och inom alla våra teknikområden. Hos oss arbetar vi med målet att skapa energieffektivare byggnader med ett bättre inomhusklimat och arbetsmiljö för alla typer av verksamheter.

Vi lägger därför stor vikt på alla faser, från en kvalitetssäkrad slutkontroll till överlämning utan anmärkningar.

Vi har alltid rätt behörighet och kompetens. Du som kund kan alltid känna dig säker på att vi innehar de certifikat som behövs för att utföra vårt arbete.

Vi arbetar enligt: ID06 – Kompetensdatabas, Branschstandard Teknisk Isolering, Isoleringsfirmornas förening, Installatörsföretagen, , FESI – European Federation of Associations of Insulation Contractors och SiS Standard Developer.

Välkommen att kontakta oss!

info@uppsalaisolering.se

image2
ua_isolering_miljologo
image1

Fakturering:

Org.nr. 556644-9202

Vi föredrar elektronisk hantering av fakturor och uppmanar alla att i första hand skicka e-faktura. För er som inte har möjlighet att skicka E-faktura finns möjlighet att skicka PDF via e-post till vår maildress, info@uppsalaisolering.se.

Fakturorna ska i fältet ”Er Referens” innehålla ordernummer samt namn på vår beställare. En faktura utan något av ovan kan inte hanteras korrekt och riskeras att returneras.’

Adress

Palmbladsvägen 7, 75471 Uppsala