Uppsala Isolering AB tillsätter ny VD from 1 april 2022

Ägarna i Uppsala Isolerings AB har beslutat att tillsätta Camilla Stoor som ny #VD för Uppsala Isolerings AB. Camilla tillträder den nya tjänsten den 1 april 2022.  

Camilla har tidigare varit affärsutvecklare med ansvar för Uppsala Isolerings verksamhet. Skälet till förändringen i bolaget är fortsatt hög fokus på #kundnöjdhet#digitalisering och #lönsamhet.  

Camilla Stoor har en gedigen bakgrund inom Supply Chain Management inom flera olika bolag och branscher. Senast kommer hon från ScandiNova Systems AB, där hon ansvarade för att bolagets inköps- och logistikavdelning. Camilla har bland annat en examen i Executive #MBA från Stockholms universitet (2020) och senast en examen i #Projektledning från Högskolan i Skövde (2021).  

”Vi som ägare ser det som ett naturligt steg att Camilla tar över som VD i det skede som Uppsala Isolering befinner sig i.
Camillas mer än 25-åriga erfarenhet som ledare och vana vid strategiskt arbete kommer ge oss möjligheten att fortsätta utveckla Uppsala Isolering. Hon är mycket driven och kunnig med ett högt tempo och engagemang.
Nu rustar vi för fortsatt hög #tillväxt och säkerställer att vi får ut det mesta möjliga av vår redan starka verksamhet. Resan har bara börjat.” – Joachim Karling, Uppsala Isolerings AB 

”Det känns otroligt spännande och en ära att få ta vid och fortsätta bygga Uppsala Isolering. Jag tar på mig uppdraget som VD med de erfarenheter som Uppsala Isolering behöver just nu. Ett tydligt närvarande #ledarskap med stor vana av att driva strategiska frågor och #förändringsprocesser, vilket kommer ge oss de förutsättningar vi behöver.
Vi har satt en tydlig vision och riktning för att ytterligare utveckla affären. Vi ser fina möjligheter till tillväxt och med en ny digital strategi ska vi öka #lönsamheten” – Camilla Stoor, ny VD Uppsala Isolerings AB 

“Företaget har växt från att vara en operativ verksamhet till att flera andra fokusområden skall fungera. Vår bransch har levt med stora utmaningar de senaste åren. Med Camillas kunskap och kompetens är hon rätt person för att ta oss till nästa nivå. ” – Tony Andersson, Uppsala Isolerings AB 

Uppsala Isolerings AB har funnits sedan 1936 och är en väletablerad aktör inom teknisk isolering i Uppland och Mälardalen. 

#tekniskisolering#isolering#uppsalaisolering#uppsala#affärsutveckling#framgångsfaktor

Från vänster: Joachim Karling, Camilla Stoor, Tony Andersson