Välkommen Therese Parner vår nya #kollega och kalkylator!

Först säger vi grattis till dig och din examen som VVS-ingenjör!
🔊 Vem är du Therese?

Tack snälla! Jag är en tjej från Motala som mitt i livet fick för mig att sadla om helt och hållet i min yrkesroll. Tidigare har jag jobbat inom servicesektorn, men kände att det var dags att göra något helt nytt! Detta beskriver mig som person väldigt väl, då jag ser positivt på livet och inte är rädd för att anta nya utmaningar av alla dess slag!

🔊 Vad motiverar dig mest i din kommande yrkesroll?

Jag ser verkligen fram emot att få börja på Uppsala Isolering, då det känns som ett företag som vill växa! Som VVS-Ingenjör kan jag bidra och ge nya infallsvinklar till företaget, vilket självklart motiverar mig massor!

🔊 Vad tror du det finns för utmaningar i branschen?

Som många andra står branschen inför utmaningen att hitta kompetent personal i en expanderande bransch. Jag hoppas och tror att jag kommer att ha mycket att tillföra Uppsala Isolering. 

🔊 Vad gör du på fritiden när du inte jobbar?

På sista tiden har jag inte haft så mycket fritid, då jag kombinerat sista terminen i skolan med jobb. Men all min lediga tid spenderas ihop med min lilla mops Doris och min häst Fanbori. Jag träffar dessutom gärna mina vänner över en god middag.


🔊 Vad ser du fram emot just nu?

Just nu ser jag allra mest fram emot att få fira min examen riktigt ordentligt i helgen med mina bästa vänner! Sen ser jag självklart fram emot tisdag då jag för första gången får träffa alla nya kollegor!


Vad roligt att höra! Varmt välkommen till vårt #ateam önskar vi! 🙌😃

#uppsalaisolering #Uppsala #tekniskisolering #Isolering #onboarding #talentacquisition #employerbranding #affärsutveckling #framgångsfaktor