Kundvård

💬 #Kundvård är för oss inte bara ett ord. För oss handlar det om att lyssna på våra kunders behov, önskemål, feedback, och leverera lösningar och tjänster som överträffar våra kunders förväntningar.

👍Vi på Uppsala Isolering AB är stolta över att ha en stark #kundvårdsanda, som genomsyrar allt vi gör. För oss handlar det om att bygga långsiktiga #relationer baserade på #förtroende, respekt och ömsesidig nytta.

Vi vet att utan våra kunder är vi ingenting.

✅ Därför strävar vi efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, oavsett om det gäller produkter, tjänster eller support.

⭐ Vi vill tacka alla våra kunder för att ni väljer oss som er #partner, och för att ni ger oss möjligheten att växa och utvecklas tillsammans. Vi uppskattar er #lojalitet, feedback och ert engagemang. Ni är vår största tillgång.

💚 Speciellt stort tack idag till Jenni WahlstrandArchinova AB som tog sig tid till att skriva det här fina #omnämnandet, om den utförda #isoleringen på ”Arkenhuset” i Uppsala, som vi utfört åt Assemblin. Det värmer verkligen att höra. Tack! 💚

#uppsalaisolering #tekniskisolering #ventilation #vvs Installatörsföretagen IF- Isoleringsfirmornas Förening Byggnads Uppsala kommun